31 Ağustos 2009

Kreativ Blogger

"Kreativ Blogger" diye bir ödül dolaşıyor ne zamandır bloglarda. İlk başta moda, makyaj, DIY bloglarında filan görüyordum ki yaratıcılık bence de odur. Sonrasında bloğumun sessiz okuyucularından Poseidon "İlla kreativ mi olacak, okuyorum seviyorum o halde ödülü veririm" diye düşünüp bana da göndermiş sağolsun. Muayen günümde de değilim de biraz oha derecesinde patavatsız olup düşündüklerimi çat çat söylediğim için "Ben yaratıcı blog değilim ki! Hem ben seni tanımıyorum :p" kabilinden tepki vermiş idim. Allahtan alınmadı kendisi, üşenmedi açıkladı niyetini. E yazmak da bir yaratıcılık olduğuna göre bütün blog yazarları bir nevi "Kreativ blogger" değil midir diye çevir kazı yanmasın yapıyorum şu esnada :p Bu tepkimle bir daha kimseden ödül mödül almamayı garantiledikten sonra bu durumda alıp alabileceğim tek ödül olduğundan gerekeni yapacağım. Hem Melozilla'yı bekliyorum gene, zaman çabuk geçer :p
1. Beni ödüllendiren Poseidon'a teşekkür eder, yazılarımı beğendiğini söyleyerek yüzümü gülümsettiği için kendisine müteşekkir olduğumu bildiririm.
2. Beni ödüllendiren Poseidon'un bloğunun linkini zaten verdim her isimde :)
3. Ödülün logosunu yayınladım. Çok hoşuma gitmedi böyle allı güllü ama n'apalım girdik bu işe bir kere.


4&5. "7 Yaratıcı blogger"ı ödüllendireyim. Şu aşamada yaratıcılık algımı biraz açarak blog aleminde herkesin yapmadığını yapmaya çalışan, yenilikçi ve şahsına münhasır arkadaşların linklerini yayınlıyorum.
* Gaykedi
* Cesetizleri
* Salıncakta İki Kişi
* Süt Kutusu
* Korkuluk
* Stil Direktörü
* The Non-Conformist
Görüldüğü üzere çok midesiz bir insanım, her türlü bloğu iyi olduğu sürece okuyabilirim :)
6. Ödüllendirdiklerimi bundan haberdar etmem gerekiyormuş ama kimisi mim sevmez, kimisi çok alakasız olduğundan bunu yapasım yok :p
7. Kendim hakkında 7 ilginç şey yazmalıymışım ki şimdiye kadar bu blogda 777 tane yazdım herhalde :) İlk aklıma gelenleri yazacağım.
* Pazar günleri kahvaltı yaparken magazin programları izlemeye bayılırım, kafamı boşaltmamı sağlıyor. Haftanın başka bir günü, başka bir saatinde tahammül edemem.
* Son derece provokatif bir insanım. İnsanları iyi ya da kötü bir konuda gaza getirip harekete geçmelerini sağlayabilirim. Ama kendim öyle kolay harekete geçemem.
* Otorite elimdeyken şu uruspu patronlardan olurum, yanımdakileri deyim yerindeyse öttürürüm. İş bittiğinde ise pamuk gibiyimdir.
* Benimle ilk defa karşılaşan insanlar çok soğuk, ukala ve burnubüyük olduğumu düşünür; tanıştıklarında ise böyle düşünmeye devam eden kimseyi tanımıyorum. Bir anda samimi olmayanlardanım.
* Yemek seçmediğimi söylesem de bamya, bakla, lahana, pırasa, bütün halde pişmiş soğan, maydonoz, dereotu, tere, roka, ciğer, kokoreç, hurma, karpuz, kısır, kakaolu hiçbirşey, talaş böreği... yemem.
* Topuklu ayakkabılara zaafım var. Çift kapaklı 3 ayakkabılık dolduruyorlar kendileri. O kadar ki babam bu zaafımla başedemediğinde ev hediyesi olarak ayakkabılıklarımı almıştı. Buna rağmen ayda 1 ya da 2 defa topuklu giyerim. Dolabımda olmaları bana yetiyor.
* Kendim pek doktora gitmeyi sevmem, ilaç kullanmaktan nefret ederim ama kedilerimin burnu aksa soluğu veterinerde alırım. Ağızları var dilleri yok gariplerimin, ya ciddi birşeyse korkusunu asla aşamadım, aşamayacağım.

Bitti :)

8 yorum:

P* dedi ki...

olur mu canım kimse vermese de ben sana veririm ödülü:)

obez ve şişman bir sevgi dedi ki...

benim şişman üzerine yaptığım onca orjinallik nolucak? beni kim ödüllendiricek

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

:) ben de her bloğu takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.. bir de aynen, kedim hapşursa veti arayan bir bünyeyim ama kendim için son raddeye gelene kadar gitmem hastaneye.

La Santa Roja dedi ki...

Heyy ödüller Poseidon'dan bundan sonra :)

Mehmet Akif, sen tatlıdillim'le tanışmadın galiba? :) Şaka bir yana Reader listemi görseniz korkup kaçarsınız. O kadar çok blog okuyup takip ediyorum ki değil 7, 77 yaz deseler yazardım. O yüzden ilk aklıma gelenleri yazdım, kırılmaca darılmaca yok.

Marjo, blog dünyası çok fena dipsiz kuyu. Çok içine düşmeden kurtulmak lazım. Sana diyorum da ben yapıyor muyum, tabii ki nayn :) Bugün Üzüm'üm pire tasmasını çıkarmaya çalışırken ağzına takılmış, kimbilir ne zamandır öyle kalmış yavrum. Onu öyle görünce elim ayağım birbirine dolandı, çıkardım hemen tasmayı, ağzını yüzünü yıkadım, ben sana n'aptım diye de oturup ağladım veterineri aradıktan sonra. Şimdi biraz sendeledi uykudan uyanırken hemen aldım çizgi üzerinde yürütme çalışmalarına :p Ödüm kopuyor onlara birşey olacak diye. Hepimizin kedileri heep sağlıklı olsun. Süpaneke bismillah amin :p

Adsız dedi ki...

coooook tesekkur ederim, gurur duydum :)

bende senn gibi kedilerimle kafayi bozmus durumdayim. annem bu halimi gordukce "senin cocuklarin olsa ne yaparsin bilmem" diye soylenip duruyor :)

La Santa Roja dedi ki...

Benim annem de aynını söylüyor :D Bırak biraz kendi haline, iyice nazlanıyorlar senin ilginle diyor ama bırakamam ki :p

obez ve şişman bir sevgi dedi ki...

ben zaten tatlı dillim 'im. o benim :)

anladım canım

La Santa Roja dedi ki...

Anam o sen miydin?! Ben de Tatlıdillim'in kopyası diye uyuz uyuz konuşuyordum, hihh! :p Sen de çok yaratıcısın elbet, helen bir de yerli arkadaşlara geçsen o pozları elde edebilmek için baya bir daha yaratıcı olman gerekir herhalde :D