18 Temmuz 2008

Tesadüf

Yeterince boş beleş yatıp dinlendikten sonra mimimize dönme vakti...
Buzcevheri'ne gelen orjinal mim konusu “Hayatınızda tesadüflerin yeri nedir?” iken, kendisi işgüzarlık yapıp onu "Senin için en güzel tesadüf ne olurdu?"ya çevirmiş, öyle yollamış. (Bol bol CSI, NCIS izliyorum, çok pis iz sürerim) Ben modifiye sevmediğimden ilk haline göre bir öykü anlatacağım size.

Bir varmış bir yokmuş, ülkenin birinde gözleri ışıl ışıl parlayan, hayatı güzel sanan bir Esas Kız yaşarmış. Bu Esas Kız'ın çok sevdiği bir de erkeki varmış, göz göze diz diz yaşayıp gidiyorlarmış. Aşktan gözü kör olmuş musmutlu Esas Kız, bir gün durup dururken "Ayrılalım" lafını duymuş erkekinden telefonda. Anlam verememiş böyle pat diye olan ayrılığa, ama zorla da bir arada kalamazlarmış ya. 1 hafta sonra oturup konuşalım demiş erkeki, üzgün Esas Kız da kabul etmiş. O 1 hafta ona 1 ay gibi gelmiş tabii, en sonunda Cumartesi olup karşılıklı oturduklarında erkeki ona yeni biriyle tanıştığını, hatta bir önceki gün kızın onlarda olduğunu söylemiş. Esas Kız kahrolmuş tabii, çok da sinirlenmiş daha oturup konuşmadan, geçen hafta yattığı yerdeki sıcağı geçmeden bambaşka bir kokunun onun yerini almasına. Sonraki günler boyunca çok ağlamış Esas Kız, ruh gibi dolanmış ortalıkta, bol bol film izlemiş, eski arkadaşlarıyla görüşmeye başlamış tekrar. Bu eski arkadaşlardan biri internetten yeni bir kızla tanışmış, onun aklını çelmeye çalışmaktaymış. Gel zaman git zaman Esas Kız bayağı düzelmiş, eski hayatına geri dönmüş. Eski arkadaşlarıyla da görüşmeye devam ediyormuş. Sonra bir gün, arkadaşının internetten tanıştığı kızın adını öğrenmiş, yaşını, hangi okula gittiğini, bölümünü, derken fotoğrafını görmüş. Bu internet kevaşesi erkekiyle internetten tanışıp 3 günde bacaklarını ayıran hatun değil miymiş?!


Ahaha tesadüfe gel!! Düşünmüş
Esas Kız, ya onun çevresindeki erkeklerin listesi varmış bu rospikte ya da internette dolanan her pipiliye veriyormuş. Arkadaşı bunu öğrenince kıza bir oyun oynamayı önermiş, onu kendisine aşık edip maymun edecekmiş. Kısa zaman sonra kızın msn logları gelmeye başlamış Esas Kız'ımıza, arkadaşına nasıl yem attığını görüp "Çüş! Oha! Yuh!" diyebilmiş anca. Günler geçtikçe farketmiş ki Verengül'ü oyuna getirecek olan arkadaşı sebili görünce caymaya başlıyor, konuşmuş onla. Bakmış arkadaşın aklı çoktan kaymış alt bölgeye, ona da "Sie!" çekmiş, rahatlamış. Esas Kız'ımız da bir tesadüf ile hayatındaki ne kadar çok gereksiz şeyden kurtulduğuna şaşmış kalmış.

Yorumlarınızı dikkatli yapın ha :p

Mimi Rüştü gibi içeri alacaklara değil, Cech gibi kafayı gözü yarma pahasına tutacaklara atmak isterdim ama farkettim ki hepiniz tembelsiniz!! Yine de şansımı deneyeyim bakalım, buyrunuz;
Canselmo Bey, Lady Jade, Cem Bey.
Hadi beni şaşırtın :D

5 yorum:

Canselmo dedi ki...

Hikayeyi okuyunca "Vay hımıla loyim!" diye şaşırdım.
Yazacağım, yazacağım da kimbilir ne zaman.. :D

Adsız dedi ki...

Eleman tipik erkek davranışı sergilemiş işte. =) "Daha fazlasını iste" reklam sloganı yanlış şey için kullanılıyor.

DIŞSES: La sus hötlembik sen de erkeksin.

- piki.. >(^.^)<

Sunthing Special dedi ki...

oww pek acaipmiş harbiden...

lady jade dedi ki...

ne ilginç şeyler oluyor yahu, biz küçükkene iyiydi yav. hiçbir şeyden habersiz salak salak oyun oynuyoduk ne güzel..

aklıma yazmaya değer bir yazı gelse olayını geçtim, yazı babında yazılacak saçma bir şey bile bulamıyorum.ama çok pis inat ettim şaşırtıcam klş

(Süper)Cem dedi ki...

dün buraya yazmaya çalıştım ama beceremedim blogger'ın sıçızlamasından dolayı. Efendim mim'inizi gördüm ama ne zaman yaparım, yapar mıyım emin olamıyorum. Elbet bi ara kastırırız, düşünürüz falan.