21 Nisan 2009

Gıccık Kız Vol.7

Kimi otobüs ve metrobüslerde en önün bir arkasında ters şekilde bulunan 1,5 kişilik koltuklara gıcık oluyorum. Oraya oturduğumda yanımdaki bir karışlık yere kıçının bir dilimini zorla sığdırmaya çalışan insanlara daha da gıcık oluyorum. Git ayakta dur paşa dölü!

6 yorum:

lifetrainee dedi ki...

Ne kızıyon beaa yurdum insanının güzide delikonlıları yavş101 dersi için pratik yapıyorlar :)

La Santa Roja dedi ki...

102'ye geçemeyecek hale getiririm ben onları bilmion mu :p

hep dedi ki...

:))))))"Kıçının bir dilimini zorla sığdırmaya çalışan "!!!!
Valla okuyup da böyle içten kahkaha atabildiğim tek blog burası:) Harikasın, sağol varol.

La Santa Roja dedi ki...

Ehem ehem merci efendim :)

(Süper)Cem dedi ki...

Oralara oturmamayı dene? Yada oturdun diyelim, mecbur kaldın falan hani, o halde yanına biri oturunca sen kalk; çünkü oturuyorlar. Olmadı sesini çıkartma, ayakta kalmak daha beter çünkü. Ya kullanırsın, ya kullanmazsın, mevzu aslında bu kadar basit. Orası bence kocaman popolu teyzeler için yapılmış bir koltuk ama kimse oturmadan önce "en büyük popo kimde acaba?" diye düşünmüyor. O halde sıkışmaya devam. Bizzat ben, kendim, ayakta kalırım, yine oturmam oraya... Sorunun çözümü aslında çok basit gördüğün üzere..

La Santa Roja dedi ki...

E Cem, senin mantığa göre 2 kişilik koltuğa çoluğuyla çocuğuyla 5 kişi oturmaya çalışan teyzeyi görünce de kalkacağız yerimizden, gel gel sığarız diye yanımızdaki koltuğa 3 kişi oturmaya çalışan teenlere denk gelince de. Bu koltuğun 2 kişilik olmadığını anlamalarını beklemek naiflik herhalde insanlardan. Daha basit bir çözüm yolu buldum merak etme, çantamı koyuyorum yanıma doğru. Kocaman teyze poposu kadar yer kaplayabiliyorum o durumda, buna rağmen çantanın üzerine oturmaya çalışanına denk gelmedim henüz.