3 Nisan 2009

Pikatel'e Açık Mektup

Sayın Pikatel,

Öncelikle bu mektubu size 20 saat önce yazmış olsaydım pek çok küfürden ibaret bir metin olacağını belirtmek isterim. Fekat şu anda duygularım tamamen değişmiş durumda. We love you. Come kiss us.
Ben ve Melo'dan oluşan ev ahalimizin 2 kişilik insan kısmı, dün wireless modeme bağlamak üzere 7 dpi bir modem alıp bunu TTNet'in kampanyasından başımıza kalan Pikatel modeme bağlamaya çalıştık. Lakin modeme sonradan anten bağlanacak bir giriş yapmamışsınız, dötsünüz. Bunun üzerine modemi açmaya karar verip vidaları bulamadığımız için çileden çıktık ve modemin plastik kısımlarının soğuk pres olduğunu kabul ederek, kenarlarından ve köşelerinden aynı anda 2 tornavida, 1 çakı ve 2 meyve bıçağıyla daldık. (Çok hardcore oldu.) Bu esnada Melo mevcut antenin kablosunu kopardı. Bu şekilde yaklaşık 1 saat modeme inanılmaz işkenceler yaptıktan sonra ayakların altına gizlediğiniz vidaları farkettik ve modemi adera birer insan gibi açtık. Kopan anten kablosunu sıyırıp yeni modemin girişine sokup yalıtkan bantla sabitledik. Modem denen şeyin ne kadar basit bir mekanizma olduğunu görüp hayıflandık ve bıçak darbeleriyle yamulan çıkıntıları düzelttik. Bu akıl almaz işlemlerden sonra modemi kapatıp kablolarını taktığımızda aletin çalıştığını gördük.
İşbu Kalite Kontrol deneylerini sizin adınıza gerçekleştirdik. Rahatlıkla söyleyebiliriz ki modeminizi kutulayıp köpükleyip satmanıza gerek yok. Kesekağıdına koysanız da birşey olmaz. Ayrıca aletin takoz, kapı stoperi, mala, havan döveği, değirmen taşı, sarma yaparken tencerenin üzerine koyulan tabak, tuğla ve kaya olarak kullanım olanağı olduğunu söyleyerek reklam ve pazarlamanın alasını yapabilirsiniz.
Yine de bir daha dünyaya gelsem Pikatel alır mıyım, almam.

Saygılarımla,
La Santa Roja

4 yorum:

hep dedi ki...

:)))Sağol La santa roja. Yine güldürdün beni. Çok şirinsin. Çok cicisin. 2009 en iyi blog yarışması mı ne bişi varmış seni aday mı göstersem napsam. Hem bereketli blog, günde üç beş yazı çıkıyo icabında, hem de hepsi çok samimi ya:) Yirim yirimm:))
(imza: blogyiyenteyze hep:)))

La Santa Roja dedi ki...

Çok teşekkürler, gerçekten ilginç ve inanılmaz geliyor aslında yazdığım şeyleri insanların beğenmeleri, acayip mutlu oluyorum :)
O blog yarışmasında da daha ne iyiler var, ben sönük kalırım :) Layık gördüğünüz için teşekkürler ama.

4Delay dedi ki...

"2 tornavida, 1 çakı ve 2 meyve bıçağıyla daldık."

Off yaa hastası oldum bunun işte. Laf geçmeyen elektronik aletlere bilimum çözüm. Yalnız abla o iş öyle bantla felan yapıştırmakla olmaz. Gidin lehim felan yaptırın...

La Santa Roja dedi ki...

Lehim tapancası alcaz. Nedeen? Çünkü biz manyaaz :p